klick "older posts" at the bottom of the page to se more of my works!

I also take orders and assignments.

måndag 20 april 2009

Ensam män a.k.a Gråtrunka

Att sitta vid köksbordet och gråta över något en inte förstår är inte lätt. Att tillfredsställa sig själv i sängen och känna sig bättre för en stund är heller inte lätt. Att avbilda det för att försöka förstå känns rätt när en inte orkar söka upp någon att prata med och all introvert kommunikation bara känns fel.

3 kommentarer:

  1. Hej Björn! Jag kom till din blogg via Julia som är min dotter. Denna bilden gillar jag! Mer konst om män på ett otraditionellt sätt. Den är tankeväckande. Sedan är ju titeln bra --- men du skriver lite men spännande på din sida. Jag tänker till exempel på din presentation av dig själv. Det är väl inte så att du gillar Per Kirkeby? Förresten, vi har olika bloggsystem, i blogsome som är min bloggtyp så har man inte följare eller vad det kallas i blogspot. Men jag länkar till dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Eva!
    Julia är snäll som ordnade med kontakt, la till dig för ett tag sen.
    Den här bilden gillar jag också. Jag håller med dig män det är också den senaste jag målat så jag lurar på fler. Just nu är SCUM den största inspirationen till det.

    Jag gillar dina experimentella bilder och så den på muren.

    Jo, jag håller mig gärna kort för att lämna så mycket utrymme åt bilderna som möjligt. Det är så att jag gillar Per Kirkeby. Haha. Det gör inte du? Vilka är inte dina inspirationskällor?;) Tack för till-länkningen!

    SvaraRadera
  3. Jo, herregud eller nån, jag älskar, älskar Per Kirkeby. Sitter här vid min dator med tre vykort av Kirkebybilder bredvid mig. Mycket stark målare. Då gillar kanske du också bilder av Ulf Trotzig ibland? Ikväll fotograferade jag en koltrast när Julia och jag var ute och gick. Ska skicka dig bilden om jag hittar en adress ...

    SvaraRadera